TRÄNA HEMMA

Fördelarna med att träna hemma!

Att träna ska vara både roligt och hjälpa dig att hålla dig sund och leva ett långt liv. Många av oss har svårt att ta oss iväg till gymmet och få till regelbunden träning på grund av privata och jobbrelaterade förpliktelser, eller bara på grund av tidsbrist helt enkelt

Tidsbrist

Du känner säkert igen situationen när du kommer hem sent från jobbet, barnen behöver dig eller du har en tusen andra saker att fixa hemma som tar upp din tid. Det kan lätt göra att planerat besök till gymmet uteblir och istället blir en negativ stressfaktor för din kropp istället för en hälsoeffekt.

Med ett hemträningsschema kommer du att kunna träna mer regelbundet, vilket i sin tur kommer resultera i mycket bättre träningsresultat i jämförelse med uteblivna gympass. Hemträning sparar tid & pengar eftersom den tid som du annars skulle behöva lägga på att ta dig till och från gymmet, kan du istället lägga på att träna hemma utan ett gymkort med långa bindningstider.

Tabata Cirkelschema

Vi hjälper dig att lägga upp kreativa i kombination effektiva Tabata övningar så du får in både styrka, kondition och fettförbränning under träningspassen. Tabata cirkelträning tar ca 10-20 minuter att utföra, och då tränar du hela kroppen funktionellt. Vi har 220 olika hemträningsövningar i vår övningsbank, vilket gör att du inte behöver gymkort eller avancerad hemträningsutrustning för att kunna träna hela kroppen hemifrån och skapa riktigt fina och långsiktiga resultat!

Har du tillgång till en backe i närheten där du bor kan vi även komplettera med HIIT Backintervaller för att maximera förbränningseffekten

Vill du ha hjälp med kost och träning?

Kom i form med oss

Inspireras, gilla, dela, prenumerera: