VAD KOSTAR EN PERSONLIG TRÄNARE?

Vad kostar en personlig tränare? Beroende på vilken stad, vilket gym, vilken PT och antalet träningssessioner du väljer kan priset på personlig träning variera stort.

Många av Nosugarneededs kunder väljer aktivt att träna med oss då en online PT passar deras behov bäst. Att få till en effektiv och hälsosam träningsrutin som passar i vardagen – oavsett vart eller när du vill träna – är en utmaning som duktig PT online löser för många.

PT online-tjänsten gör det möjligt för Robin Malmström och teamet att hjälpa fler av våra klienter än om vi hade tränat dem direkt på gymmet, vilket även gör att Nosugarneeded kan erbjuda personlig träning till ett betydligt billigare pris till våra kunder.

Vad kostar en personlig tränare på Nosugarneeded?

Vi på team Nosugarneeded erbjuder personlig träning online från 497kr/månad, jämfört med många andra PT-tjänster som börjar på 650kr/timme. 

Du kan välja mellan två olika prisnivåer, en lite billigare för dig som vill prova på tjänsten och se om det är något för dig samt en något dyrare för dig som vill ha alla tjänster och bekvämligheter som vi på team Nosugarneeded erbjuder. Dessa personliga träningspaket kan du nyttja antingen under 3 eller 6 månader.

Läs mer om PT-paketen, vad de innehåller och vad de kostar här.

Fördelar med personlig träning online

  • Du får mer för pengarna! Många timmars träning till priset av en timme på gymmet
  • Träna effektivt när du vill utan att behöva boka tid
  • Träna var du vill, hemma, på gymmet och utomlands
  • Regelbunden personlig support där du får svar på alla dina frågor
  • Det är enkelt att komma igång, köp ett tränings-paket direkt online
  • Spara många timmar när du slipper transportsträckan, om du bor långt från gymmet
  • Erfarna tränare som ger dig individuellt utformade tränings- och kostprogram
Sedan vi började med personlig träning online via vår träningsblogg “No Sugar Needed” har vi utvecklat sitt kost- och träningskoncept för att kunna hjälpa fler människor att nå sina fitnessdrömmar. Hittills har vi hjälpt över 3000 nöjda kunder, se deras fantastiska träningsresor här (före- & efterbilder).

Använd hela eller en del av ditt friskvårdsbidrag! 
Kontakta oss så hjälper vi dig.

Är PT Online För Dig?​

Intresserad? Frågor eller funderingar? Hör av dig så kikar vi närmare på dina förutsättningar och svarar på frågor :)

PT PLATINUM

100% RISKFRITT  – Inga pengar dras när du anmäler dig. Beskriv din situation och ev. mål så anpassar vi paketet. Det går även bra att ställa frågor. Skulle det visa sig att du inte kan starta så avbryter vi allt! 🙂

PT STARTKIT

Måttband + Måttvåg + Shaker (395 kr)

PT PREMIUM

100% RISKFRITT – Inga pengar dras när du anmäler dig. Beskriv din situation och ev. mål så anpassar vi paketet. Det går även bra att ställa frågor. Skulle det visa sig att du inte kan starta så avbryter vi allt! 🙂

PT BAS

100% RISKFRITT – Inga pengar dras när du anmäler dig. Beskriv din situation och ev. mål så anpassar vi paketet. Det går även bra att ställa frågor. Skulle det visa sig att du inte kan starta så avbryter vi allt! 🙂