Kryddig nudelsoppa

4 portioner, 20 minuter

Kryddig nudelsoppa

4 portioner, 20 minuter

Du behöver:

Soppa:
200 g fast tofu
50 g vitkål
150 g champinjoner
100 g salladslök
1 klyfta vitlök
Färsk hackad röd chili (doseras efter smak)
Sojasås
1 st Umamibuljontärning
1 tsk olja att steka i

Topping:
Koriander & Lime

Serveras med 200g kokta glasnudlar

Gör så här:

1. Strimla vitkål, hacka champinjoner och salladslök (spara lite för garnering).

2. Stek tillsammans med olja i en gryta. Pressa i vitlök när det börjar få färg, fräs 1-2 min, häll på buljong och kok upp.

3. Tärna tofun och stek lite hårdare tillsammans med lite salt och peppar.

4. När buljongen kokt ihop sig och smakar bra, häll på nudlarna och tillsatt tofu + chili, koriander och alger. Smaka av med sojasås och addera gärna lite färsk lime.

Smaklig spis!

Kostnadsfri analys

Är PT Online För Dig?​

Intresserad av vår PT online tjänst? Frågor eller funderingar innan du kör igång? Hör av dig så kikar vi på dina förutsättningar och svarar på frågor.

PT PLATINUM

PT STARTKIT

Måttband + Måttvåg + Shaker (395 kr)

PT PREMIUM

PT BAS