Kryddig nudelsoppa

4 portioner, 20 minuter

Kryddig nudelsoppa

4 portioner, 20 minuter

Du behöver:

Soppa:
200 g fast tofu
50 g vitkål
150 g champinjoner
100 g salladslök
1 klyfta vitlök
Färsk hackad röd chili (doseras efter smak)
Sojasås
1 st Umamibuljontärning
1 tsk olja att steka i

Topping:
Koriander & Lime

Serveras med 200g kokta glasnudlar

Gör så här:

1. Strimla vitkål, hacka champinjoner och salladslök (spara lite för garnering).

2. Stek tillsammans med olja i en gryta. Pressa i vitlök när det börjar få färg, fräs 1-2 min, häll på buljong och kok upp.

3. Tärna tofun och stek lite hårdare tillsammans med lite salt och peppar.

4. När buljongen kokt ihop sig och smakar bra, häll på nudlarna och tillsatt tofu + chili, koriander och alger. Smaka av med sojasås och addera gärna lite färsk lime.

Smaklig spis!

Vill du ha hjälp med kost och träning?

Kom i form med oss

Inspireras, gilla, dela, prenumerera: