Läs och inspireras av våra deltagare som har gjort fantastiska livsstilsförvandlingar och hur vår Coachning har påverkat deras liv

Före & efter våra PT Online paket.

Ett resultat jag aldrig skulle kunnat drömma om!

När jag fick mina scheman kände jag att detta kommer bli en rolig utmaning och gav mig f*n på att de skulle gå! Jag är inte den som ger upp i första taget så tack vare stöttning från Robin hela tiden, ett jäkla anamma och en massa själv disciplin, har jag fått ett resultat jag aldrig skulle kunnat drömma om. Maten har varit god och lättlagad. Det är svårast att bryta rutiner, men jag har i princip kunnat äta samma sak som övriga familjemedlemmar och träningen har blivit en vardaglig rutin där jag kan koppla bort den stressiga vardagen samtidigt som jag tränar. Från att vara helt slut efter en 15 min PW till att kunna löpa 2 km utan att känna sig helt död, den känslan slår allt! 

Jag kommer definitivt att haka på en omgång till senare i höst med Robin för att fortsätta förändra min fysik och få en starkare, smidigare kropp! Inget är omöjligt med hjälp av en duktig, lyhörd och stöttande coach som Robin är!

 • Tidsperiod: 12 veckor
 • Vikt: -15,5 kg
 • Midja: -25 cm
PT online före efterbild

Jag är fantastiskt nöjd!

Jag hade efter många år av ryggproblem med en spräckt kota i ländryggen helt tappat ork och motivation för både träning och kost. Jag har alltid tränat intensivt sen jag var 6-7 år men för första gången i mitt liv så gjorde jag inget. En 49 årig man som såg ut som en 65 årig gubbe där airbagen löst ut!

Robin satte samman ett kost och träningsprogram till mig speciellt utformat för min rygg, behov av att träna hemma och på resa samt en kost som min mage kunde acceptera.

Nu efter 12 veckor kan jag bara säga att jag är fantastiskt nöjd! Jag har minskat enormt i vikt men fram för allt i midjan. Jag kan intyga att Robins PT online metod fungerade fantastiskt på mig, han ställde alltid upp och svarade på mina frågor. Jag kan verkligen varmt rekommendera Robin och hans metoder, han tar fram ett program anpassat för dig och dina behov vilket gör att du kommer lyckas nå dina mål om du är disciplinerad och följer hans instruktioner.

Jag ser fram emot att ta detta vidare ytterligare ett steg och kommer då i framtiden använda mig av Robin!

 • Tidsperiod: 12 veckor
 • Vikt: -13 kg
 • Midja: -18 cm

Redan efter några veckor så märkte jag blev starkare

Jag har tränat till och ifrån i hela mitt liv, men kände att jag inte hade någon riktig rutin och att jag inte kom vidare i min träning. Nu med Robins hjälp så har jag kommit i den formen som jag ville på kort tid! Innan jag började träna efter Robins PT online upplägg så hade jag svårt för att utföra marklyft och även andra övningar som belastade min axel. Redan efter några veckor så märkte jag blev starkare och nu har jag inga som helst problem med varken marklyft eller andra tyngre övningar som belastar min axel. Robin visar verkligen vet hur man ska träna för att bygga upp kroppen efter en skada man haft sedan länge. 

För mig så var fokus på styrketräning men efter att ha följt Robins träningsprogram så har även min kondition blivit så mycket bättre! Tidigare så tyckte jag att det var jättejobbigt när jag var ute och sprang, men nu så känns det som om jag kan springa hur långt som helst! Robins kostschema har också funkat jättebra, aldrig varit godis sugen eller hungrig däremellan 🙂

 • Tidsperiod: 12 veckor
 • Vikt: -6,2 kg
 • Midja: -6 cm
före-efter-pt-online
före-efter-bild

Man kom in i det väldigt fort

Jag är jättenöjd med mitt resultat, efter att ha testat massa olika dieter så var det nu eller aldrig. Första 3 månaderna var grymt tuffa med mindre mat och mycket träning. Träningsupplägget var superbra med intensiva pass och kosten var tuff till en början men man kom in i det också väldigt fort. Att ha en PT som svarar så snabbt på mail och motiverar en har varit otroligt viktigt och jag är supernöjd! Jag kommer garanterat kontakta Nosugarneeded här framåt för ytterligare en PT online period! Tack för allt, du är grym Robin!

 • Tidsperiod: 6 månader
 • Vikt: -5 kg
 • Midja: -13 cm

Kan inte tacka honom nog!

Efter att ha fått tips från vänner som hade fått otroliga resultat genom Robin så bestämde jag mig tillslut för att se om jag också klarade av detta. Något som jag trodde skulle bli den största utmaningen jag någonsin tagit mig an visade sig istället att bli något utav det roligaste jag har gjort. Att för varje vecka se nya resultat och lära sig mer om sina egna gränser har pushat mig hela vägen. Vissa dagar har absolut varit jobbiga men utan Robins hjälp hade jag aldrig tagit mig i mål. Kan inte tacka han nog!” – Julia

 • Tidsperiod: 12 veckor
 • Vikt: -10,4 kg
 • Midja: -15 cm
före och efterbild på Julia med pt online
Amandas före och efter bild med pt-online

Jag kommer definitivt anlita honom igen!

Jag slutade ta hand om min kropp av olika anledningar, sedan blev jag gravid och efter graviditeten kände jag att jag hade nått botten, jag var tvungen att göra något åt saken då jag verkligen inte trivdes med den kroppen jag hade. Jag googlade runt efter pts online och fastnade för Robin då jag tyckte att hans kunder fått bäst resultat.

Tog kontakt med honom och resan på 6 månader började. Hade aldrig i mitt liv trott att jag skulle se resultat så snabbt och Robin har verkligen varit en klippa! Med en liten bebis har det inte alltid varit superlätt att hålla kost och träning men Robin har alltid peppat och stöttat mig på vägen. Upplägget har verkligen passat mig och Robin har alltid svarat superfort om jag undrat något.

Kan verkligen rekommendera Robin till alla som behöver hjälp, och jag kommer definitivt anlita honom igen! -Amanda

 • Tidsperiod: 24 veckor
 • Vikt: -15,7 kg
 • Höfter: -14 cm
 • Midja: -20 cm

Love it!

Jag hade stannat upp i motivationen och behövde en knuff eller en nytändning rättare sagt. Jag har haft hjälp tidigare, men aldrig haft någon som Robin! Redan vid vårat första samtal så hörde jag hur Robin brinner för detta. Hans positiva inställning till detta vände redan då min motivation. Jag ville ge allt!! Sen dag 1 så har jag nog hört av mig till Robin var och varannan dag från kl 7 på morgonen till 12 på kvällen och du har alltid svarat och gett mig feedback på på saker och ting, som sagt. Vill ni ha en trogen PT Online coach som finns där för dig 24/7 och är så himla motiverande så ska ni anlita Robin.
 
Jag har aldrig skådat en sådan träningsvärk som jag fick efter första träningspassen. Riktigt roligt schema som gav mycket pump. ”Love it” Kosten var jag till en början väldigt skeptisk för att gå in en fasta då jag älskar mat och blir arg som ett bi så fort mitt blodsocker sjunker. Men efter att en vecka hade gått lite drygt, så började kroppen att vänja sig samma med knoppen. Mängden mat var även perfekt den med, och det visade sig att inget socker behövs. Finns inte så mycket mer att säga om dessa två saker mer än att det fungerade magnifikt för mig. Jag har fått en annan bild på träning, och jag vill inte ge mig nu. Jag vill mer, vi får väl se vart detta slutar!
 • Tidsperiod: 16 veckor
resultat av pt online

Enormt tacksam för Robins hjälp!

Jag trodde vi skulle gå hungriga stora delar av dagen     – men vilken balanserad kost vi fått! Trodde aldrig man kunde få en sån jämn blodsockernivå som jag fick med Robins kostschema, sötsuget på eftermiddagarna och kvällarna var borta!
 

De senaste 12 veckorna har gått mycket bättre än vad jag kunnat föreställa mig. Otroligt stöttande och pepprande ord från Robin varje vecka, där han dessutom gett svar på alla våra frågor. Väldigt kunnig inom både kost och träning och har anpassat detta efter våra behov och önskemål. Han har aldrig kommit med pekpinne utan bara hjälpt en och peppat. 

Kan varmt rekommendera er att kontakta Robin om ni funderar på att få hjälp med träning eller kost! Nu i efterhand kan det ha varit ett av de bästa besluten vi tagit och jag är så nöjd med resultatet. Förutom en bättre form och hälsa, så har han fått en att inse att man kan, och att det inte behöver vara en helvetesperiod att komma i form. Enormt tacksam för Robins hjälp, och jag kan nog säga med säkerhet att vi lär höras igen för framtida projekt! -Emma

 • Tidsperiod: 12 veckor
 • Vikt: -8,5 kg
 • Höfter: -11 cm
 • Midja: -9 cm

Ser fram emot nästa omgång!

Dessa tre månader har gått så fort och jag har känt att energin har legat på en jämn nivå helatiden.  

Jag blev överraskad över hur fort det gick att bli av med sötsuget, för varje dag blev det bara lättare och lättare. Suget för skräpmat minimerades rejält efter bara några dagar. Öl var det svåraste att avstå från, men med lite vilja gick även det fint! 

Robin har alltid vart där för att svara på frågor, motivera och hjälpa på ett grymt sätt. Oftast har svar på mail kommit på bara några få timmar om inte snabbare!

Resultatet blev -12 kg och -15 cm kring midjan på 12 veckor. Nu är jag på en nivå som jag är grymt nöjd med! Och mina skjortor sitter som de ska igen! Kommer att fortsätta träna ett par gånger i veckan och tillämpa en varierad kost. Både jag och min sambo är även inne på att kontakta Robin igen till våren för att ta nästa steg. Så stort tack Robin! Det har varit tre roliga, givande och lärorika månader! Ser fram emot nästa omgång! – Mischa 

 • Tidsperiod: 12 veckor
 • Vikt: -12 kg
 • Midja: - 15 cm
resultat av pt online man
resultat av 12 veckor med pt online

Ingenting är omöjligt

Efter bara en vecka såg jag resultat, jag blev peppad varje söndag då jag såg hur mycket jag hade tappat och all pepp jag fick av Robin. Innan perioden ens var slut bokade vi upp en ny 12 veckors PT Online period eftersom jag fick så mycket hjälp av Robin ville jag fortsätta att ha han vid min sida.

Jag rekommenderar Robin till alla som vill ha hjälp med viktnedgång. Ingenting är omöjligt har man funderingar så får man alltid bra och snabba svar. Jag har lärt mig mycket av Robin och kommer kunna ha nytta av det hela livet. Tack Robin för all din hjälp! Den här resan hade aldrig gått vägen om jag inte hade dig. Du är bara bäst! -Jonna

 • Tidsperiod: 12 veckor
 • Vikt: -12 kg
 • Höfter: -12 cm
 • Midja: -28 cm

Ovärderlig hjälp!

Jag är så tacksam för all din proffsiga hjälp och coachning! Har aldrig varit så här vältränad o i form i hela mitt liv! Även om jag vill fortsätta gå ner mer, bli mer fit, få mer muskler o få bort mer på magen, så är jag i alla fall otroligt nöjd med slutresultatet! 

Och allt jag lärt mig om kost också längs vägen. Är så tacksam o glad för allt! Älskar o träna och vill aldrig mer bli ”tjock” o behöva känna att man inte trivs med sig själv, så som det var förut. Även om min största motivation är hälsan och att må bra i min besvärliga nacke, som blir så mkt bättre av träning! 

Nu kan jag göra lyft över huvudet med vikter, så det är väldigt stor framgång för mig!  Och mina besvär har minskat med hjälp av träningen! Jag hade definitivt inte kommit till dit jag är idag utan din ovärderliga hjälp! -Christina

 • Tidsperiod: 12 veckor
 • Vikt: -7,3 kg
 • Höfter: -17,5 cm
 • Midja: -12 cm
resultat av pt online träning
man som tränat med pt online resultat

Imponerad!

Redan några veckor in i det nya upplägget insåg jag vilket grymt beslut det var att höra av mig till Robin och nu när våra 12 veckor är slut är jag imponerade av hur han kunde coacha mig till det här resultatet – och såklart över mig själv och vilken förändring jag uppnått! Det bästa med Robin är att han är snabb på att svara vid frågor, lyhörd för feedback, ständigt peppande och att han aldrig kommer med pekpinnar. 

Detta gjorde att jag snabbt insåg att jag inte gör det här för att kunna rapportera fina siffror till honom utan för min egen skull. Våra 12 veckor gick verkligen från att vara ett projekt till en livsstil och jag tar med mig otroligt mycket kunskap om min egen kropp och kosthållning överlag. Redan innan våra 12 veckor var slut hade vi bokat upp oss på en ny 12-veckorsperiod efter sommaren och jag är sjukt peppad på att dra gång! -Johan

 • Tidsperiod: 12 veckor

Värd varenda krona!

Jag och min man hade efter vintern lagt på oss några kilon för mycket. Jag hade även slutat röka vilket hade lett till viktuppgång. Vi letade efter en PT online coach som skulle hjälpa oss med viktnedgång. Efter en massiv sökning på google så hittade vi en uppsjö av personliga tränare, och där vi tyckte att Robins PT klienter hade fått bäst resultat och det såg ut som att vi skulle få mest valuta för pengarna. 

Och valuta fick vi verkligen när Robin hjälpte oss att få de rätta verktygen som vi behövde! Jättebra kostschema och superbra träningsscheman som verkligen gav resultat!

Robin Malmström är värd varenda krona för sina super bra upplägg och Coachning och alltid snabba svar vid frågor. Om jag hade vetat det här tidigare hade jag anlitat honom för längesen. Tusen tack Robin du ändrade verkligen våra liv och vi kommer fortsätta att anlita Robin för att få mera träningsinspiration. Tack Robin! Med vänliga hälsningar, två otroligt nöjda kunder Helena & Edin
 • Tidsperiod: 12 veckor
 • Vikt: -9,5 kg
 • Höfter: -9 cm
 • Midja: -10 cm
pt online resultat för ung kvinna
resultat av pt online träning

Fungerat utmärkt!

Jag kände att jag behövde få till en förändring för att få något att hända med vikten. Efter en del research på nätet fastnade jag för Robin tack vare hans sätt att lägga upp programmen, hans bakgrund och goda referenser från andra som lyckats bra med hans hjälp. 

Efter ett uppstartsmöte fick jag ett bra och genomtänkt tränings- och kostschema med många bra recept. Träningen har fungerat mycket bra och recepten har varit en förutsättning för att klara av att lägga om kosten. Jag har veckorapporterat till Robin och fått återkoppling på mina resultat och svar på eventuella frågor på ett mycket bra sätt. Rapporteringen har även fungerat som en morot i min strävan att lyckas så bra som möjligt. Jag kan verkligen rekommendera Robin som PT Online om ni känner att ni vill uppnå resultat, för mig har det fungerat utmärkt!”

 • Tidsperiod: 16 veckor
 • Vikt: -14 kg
 • Midja: -20 cm

En av de bästa investeringarna jag gjort!

Innan jag fick fatt i Robin tränade jag 
ganska mycket och åt vad jag trodde och tyckte var bra för mig. Det blev ganska tråkigt i längden då jag kände att jag inte utvecklades resultatmässigt. Jag hörde därmed av mig till Robin som var otroligt positiv och peppande redan från första början och vips var allt igång! 


Jag fick bra träningspass som passade mig perfekt! Robin har även varit flexibel med att byta mina övningar när mitt knä krånglade. Kostupplägget var kämpigt i början, absolut, men så bra jag mått! Jag har lärt mig otroligt mycket om mig själv och vad min kropp behöver för att må bra! Efter 3 månader hade gått var jag fast besluten om att köra ytterligare 3 månader och Robin har varit så himla positiv och lyhörd hela tiden! Jag ångrar inte för en sekund att jag kontaktade Robin, det är en av de bästa investeringarna jag gjort!

rygg av person som tränat med pt online
pt online träningsresultat

Guld värd!

Jag tog kontakt med Robin via mail och bad honom om hjälp, jag hade helt tappat greppet och behövde hjälp att hitta tillbaka till träning och kost. Robin svarade väldigt snabbt och det första jag slogs av var hans positiva inställning och fick direkt känslan av honom att det här fixar vi. Jag fick svara på lite frågor om vad jag hade för mål med min träning, hur ofta jag kunde träna, samt skicka in bilder.

Nu är det nästan 6 månader sedan jag skrev till Robin och jag är idag en helt annan människa. Jag orkar att hitta på saker efter jobb och träning, vilket inte fanns på kartan för 6 månader sen.

Det stöd som Robin har varit under den här resan, för det har verkligen varit en resa, har varit guld värd. Snabba svar via mail, uppmuntrande ord varje söndag som pushar en att göra ännu bättre resultat till veckan efter. Om du är ute efter en PT Online som kan sin sak vad det gäller kost och träning samt är extremt positiv som människa och stöttande, då kan jag varmt rekommendera Robin! -Christian

 • Tidsperiod: 24 veckor
 • Vikt: - 15,7 kg
 • Midja: -22 cm

Jaaaa!!

När jag öppnade mitt paket som jag fick på julafton som jag fått av min syster och hennes sambo så skrek jag rakt ut ”Jaaaa!!” Min släkt kollade på mig och frågade vad händer? ”Jag har fått en PT i julklapp” jag hoppade om kring och blev taggad till tusen. Jag gick in och kollade på Robins instagram och hans hemsida och läste och blev ännu mer taggad. Jag sa till mig själv flera gånger att detta klarar jag, jag ska inte göra mig själv besviken denna gång!

Ska jag vara ärlig så trodde jag att jag skulle leva på sallad i 12 veckor men herreminje vad god mat man har lärt sig att göra. Robin har verkligen svarar på alla frågor som jag ställt, ibland har jag undrar kan man ens fråga dessa frågor?! Men han har svarat på allt och har jag inte riktigt förstått så har han varit tålmodig och besvarat min fråga på annat sätt så jag riktigt förstått. 

Resan har faktiskt gått så bra som den bara kunnat gått. Den första veckan var tuff för mig för insåg hur sockerberoende jag var och de var fruktansvärt jobbigt men de blev bara bättre och bättre för jag fokuserade på att nå mina mål och de gjorde jag verkligen. Upplägget har varit helt fantastiskt och jag har lärt mig så mycket på denna resa! Jag är så tacksam att Robin har varit så stöttande och fått svar jätte snabbt när jag haft problem med nått! Tack så mycket!! -Zandra

 • Tidsperiod: 16 veckor
 • Vikt: -28,3 kg
 • Höfter: -35,5 cm
 • Midja: -25 cm
kvinna med resultat av pt online
kvinna som tränat med pt online

Sjukt roliga veckor!

Jag ”fick” Robin i julklapp av min sambo, och är jag insåg var det innebar var det en skräckblandad förtjustning och tankarna snurrade hur tusan jag skulle lyckas med detta? 
 

Men efter första samtalet med Robin så var jag i eld och lågor, jag hörde i hans röst att detta är något han brinner för, och han kommer verkligen kunna ge mig verktygen för att tappa mina sista kilon och komma igång med träningen igen efter att ha stått still.

Att ha Robin som PT har varit grymt, att alltid få svar och riktigt snabba svar, även om man känner att en fråga kanske känns för dum och självklar så här i efterhand så har robin verkligen tagit sig tiden för att svara och förklara! 

Jag trodde verkligen att det skulle vara de tuffaste 12 veckor i mitt liv men faktiskt så har det inte varit så tungt som jag trott, jag ljuger om jag säger att jag inte har tyckt att de har varit jobbigt MEN om jag ser till helheten så har det var sjukt roliga veckor och framför allt lärorikt! Så vill ni ha en grym PT Online rekommenderar jag verkligen denna herre, för han är grym på alla sätt! Tack för alla stöttande Robin! -Zari

 • Tidsperiod: 12 veckor
 • Vikt: -16,6 kg
 • Höfter: -19 cm
 • Midja: -31 cm

Mer vältränad än jag någonsin varit tidigare!

Efter min tredje graviditet var jag motiverad att gå ner i vikt, men efter ett tag saknade jag inspirationen att själv hitta på roliga träningspass. Jag hade inte heller riktigt koll på om jag åt rätt i förhållande till min träning för bästa resultat.  

Jag fick snabbt bra kontakt med Robin och signade upp mig för 6 månader direkt, vilket jag inte har ångrat en sekund. Träningsuppläggen har varit roliga och det har varit skönt att inte själv behöva uppfinna hjulet inför varje träningspass. Mig har det passat bra att ha ett färdigt upplägg som gjort att jag inte behövt tänka, utan bara kunnat köra på. 

Eftersom vi har mycket träningsutrustning hemma anpassade Robin alla övningar efter mina förutsättningar. Kosten har varit enkel att följa och det har inte varit någon strikt diet, utan för mig har kosten blivit en del av min livsstil. Vi kan äta varierat, jättegott och nyttigt!

Robin ger mycket snabb återkoppling på frågor och hela hans upplägg har gett mig fantastiska resultat som jag aldrig hade klarat av att nå på egen hand! Idag är jag en stolt 38-årig 3-barnsmamma som är mer vältränad än vad jag någonsin varit tidigare!

 • Tidsperiod: 6 månader
 • Vikt: -9 kg
 • Höfter: -12cm
 • Midja: -14 cm
PT online före efterbild
PT Online före efterbild

Hållbart långsiktigt!

Träningsupplägget passade mig perfekt med korta och intensiva pass. På några veckor kom jag i så bra form som jag tidigare varit men under kommande 2 månader märkte jag hur fettet smälte bort. Det kändes fantastiskt kul. 

Robin fanns ständigt tillgänglig på mail och svarar alltid inom en dag vilket jag tycker är otroligt bra med tanke på vad man betalar! Aldrig några konstigheter, bara att fråga på. Efter tre månader var jag lite trött på träningspassen och då svarade Robin med nya ännu mer krävande men korta pass. 

Rent formmässigt har jag aldrig varit på denna nivå men det finns en till dimension. Jag har aldrig känt mig i såhär bra form och konditionen känns super med rätt enkla träningsmetoder. Kosten känns god och genuint sund för mig och jag känner att allt detta är hållbart. Tack Robin!

 • Tidsperiod: 12 veckor
 • Vikt: -16,6 kg
 • Höfter: -19 cm
 • Midja: -31 cm

Otroligt glad!

Jag har alltid varit en person som pendlat väldig upp & ner i vikt – en stor orsak till detta har varit min otroligt dåliga kosthållning. Åt sällan – men åt massor! 

Jag satt & kollade på nätet & jämförde olika PT:s samt maila om priser och upplägg – ganska snabbt föll valet på Robin – han tog min bakgrund på största allvar och lovade att ge mig verktygen för att lyckas. Jag har sällan varit med en sån peppande och motiverande coach!

Mina 12 veckor är ett STORT bevis på att Robins strategi fungerar – trots mina svårigheter med att inte kunna träna fullt ut. Vill ni ha en coach som är mån om sina kunder och vill att dessa ska uppnå bästa resultat samtidigt som du får en positiv och peppande coach så är alternativet utan tvekan Robin!

Tack Robin för all hjälp – både vad det gäller kostupplägg men framförallt den mentala biten. Du har funnits där när jag som bäst och mest har behövt dej & du har en makalös förmåga att vända en negativ känsla till något positivt! Jag är otroligt glad att jag valde just dig som PT då du med facit i hand verkligen gav mig alla verktyg för att lyckas

 • Tidsperiod: 3 månader
 • Vikt: -8,6 kg
 • Höfter: -8cm
 • Midja: -12 cm
PT online före efterbild
PT Online före efterbild

Stöttande och vägledande!

Efter rekommendationer från en bekant bestämde jag och min sambo i våras för att ta Robins hjälp. Så jag kontaktade Robin Malmström – PT Online. Med ett trevligt och öppenhjärtigt bemötande förklarade Robin mer om sitt upplägg. Vi diskuterade målsättning och möjlig träningsmängd, någon dag senare hade Robin skräddarsytt ett tränings- och kostupplägg.

Robin har under hela tiden varit väldigt stöttande och vägledande, hade jag frågor så var de blixtsnabbt besvarade!

Vill skänka ett stort tack till Robin för ett grymt samarbete under mina 3 månader och för er som går i tankarna att göra en förändring av ert nuvarande träningsupplägg – ta kontakt med Robin Malmström, följ hans upplägg och råd så kan jag garantera er resultat under 12 veckor. Redan vid första mailkonversationen med Robin kände jag ett stort förtroende för honom – han var snabb på att svara, konkret och tydlig och superpeppande redan från början! 

 • Tidsperiod: 12 veckor
 • Vikt: -16,6 kg
 • Höfter: -19 cm
 • Midja: -31 cm

Tvekande inte en sekund!

Robin gav mig alla förutsättningar till att nå mina mål men samtidigt ha kontroll över vad jag åt och tränade under perioder.  Jag har alltid varit lite av en vinnarskalle, bestämmer jag mig för något ger jag allt och oftast lite till. 3 månaders PT-upplägg är perfekt för mig som gillar att ha kontroll.

Jag fick kontakt med Robin är tack vare en vän som hittat honom på instagram och jag tvekade inte en sekund att höra av mig, jag ville tillbaka till min starka kropp och själ samt en BRA hälsotänk. Robin kändes då som det perfekta alternativet, man blev väl bemött och det kändes verkligen som att han hade stor kunskap kring kost och träning. Pålitlig med andra ord! Varje vecka kände jag mer och mer motivation till allt, både träning, kost och vardagsliv, jag har fått tillbaka energin och glädjen i kroppen och det har jag Robin att tacka för! Vilken resa jag har gjort och vilken resa jag har framför mig! 2017 kommer handla om välmående och styrka för just idag är stark!

 • Tidsperiod: 3 månader
 • Vikt: -12 kg
 • Höfter: -13 cm
 • Midja: -16 cm
PT Online före efterbild
PT Online före efterbild

Stöttande och vägledande!

Efter rekommendationer från en bekant bestämde jag och min sambo i våras för att ta Robins hjälp. Så jag kontaktade Robin Malmström – PT Online. Med ett trevligt och öppenhjärtigt bemötande förklarade Robin mer om sitt upplägg. Vi diskuterade målsättning och möjlig träningsmängd, någon dag senare hade Robin skräddarsytt ett tränings- och kostupplägg.

Robin har under hela tiden varit väldigt stöttande och vägledande, hade jag frågor så var de blixtsnabbt besvarade!

Vill skänka ett stort tack till Robin för ett grymt samarbete under mina 3 månader och för er som går i tankarna att göra en förändring av ert nuvarande träningsupplägg – ta kontakt med Robin Malmström, följ hans upplägg och råd så kan jag garantera er resultat under 12 veckor. Redan vid första mailkonversationen med Robin kände jag ett stort förtroende för honom – han var snabb på att svara, konkret och tydlig och superpeppande redan från början! 

 • Tidsperiod: 12 veckor
 • Vikt: -7,5 kg
 • Höfter: -9 cm
 • Midja: -11 cm

Tack för att du hjälpte mig att förändra mitt liv

Jag hade gått upp i vikt under några tuffa och jobbiga år i skolan vilket gjorde det svårt att hitta motivationen till träning. Vändningen kom när jag kom in på Robins hemsida och det tog mig bara någon minut innan jag kontaktade honom och vi kom överens om att på 12 veckor skulle vi förändra mitt liv och göra mig till en mycket gladare och piggare person.

Jag fick direkt en känsla av att Robin brann för detta och ville verkligen göra allt för att jag skulle lyckas med mina mål och jag kände att direkt att jag hade kommit rätt. I början var det såklart tufft, kämpigt, ovant och jag hade många frågor i början men Robin hade verkligen svar på alla tankar och funderingar som dök upp.

Jag fick alltid väldigt utförliga och noggranna svar vilket gjorde det väldigt lätt att bara fortsätta när jag förstod syftet med allt. Det förklarar en del hur bra Robins kost och träningsschema har varit för mig och att han verkligen vet vad han håller på med.

Jag rekommenderar verkligen Robin till andra som kanske känner som mig innan jag började med min PT online period. Utan Robins hjälp hade jag inte ens varit i närheten av att klara allt och han har verkligen varit hur bra stöd och bollplank som helst för mig. Tack som fan Robin för du hjälpte mig att förändra mitt liv! 

 • Tidsperiod: 3 månader
 • Vikt: -14 kg
 • Höfter: -21 cm
PT Online före efterbild
PT Online före efterbild

Stark och hälsosam!

Jag blev tipsad av en kompis som hade följt Robin Malmström via instagram under en period. Jag gjorde lite research och tyckte att hans värderingar och upplägg verkade stämma överens med vad jag hade för mål. Att det inte bara handlar om att bli smal och att banta utan även att bli stark och hälsosam. 

Det var tufft att följa kost- och träningsschemat men vill man uppnå resultat så anser jag att man måste chocka kroppen Men det var nog också det som gjorde att resultaten kom relativt fort. Jag kommer att fortsätta följa både kost- och träningsschemat efter att min tid med Robin är slut

 • Tidsperiod: 12 veckor
 • Vikt: -7 kg
 • Höfter: -9 cm
 • Midja: -10cm

Tack för att du hjälpte mig att förändra mitt liv

Efter fler år av väldigt mycket träning utan resultat och ett år av sjukskrivning och viktuppgång blev jag trött på att lägga så mycket tid på träning som ändå inte gav mig något, jag behövde en förändring. 

Jag började med 12 veckors tränings- och kostschema och kickstartade verkligen med fantastiska resultat, vilket sporrade mig ännu mer. Träningen var kul och äntligen insåg jag vikten med att äta rätt för att få resultat. Jag kände dock inte att jag var klar efter dessa 12 veckor utan ville köra på mer, jag bokade in 12 till. Efter 24 veckor med Robin blev min kropp starkare och slankare än någonsin.

Robin ser verkligen till dina behov och önskemål och är väldigt lätt att ha en dialog med. Han ser en helhet och lyssnar helt klart på dina frågor och funderingar. Den lilla ångesten inför varje söndag när resultaten ska in är så otroligt peppande när man ser svart på vitt hur bra det har gått och peppen man får från Robin är det som driver en framåt i processen. 

Jag är otroligt tacksam över både dig Robin och över mig själv att jag faktiskt investerade i detta. Det har varit en resa jag alltid kommer ha med mig och den är fortfarande inte slut, detta har gett mig mersmak! 🙂

 • Tidsperiod: 24 veckor
 • Vikt: -8 kg
 • Höfter: -13 cm
 • Midja: -10 cm
PT online före efterbild
PT Online före efterbild

Robin är fantastiskt!

Under en djup depression hade jag gått upp i vikt och fått en kropp jag vantrivdes med. Av en slump hittade jag Robins Instagram och jag fastnade  – hans otroliga CV och kunskap tilltalade mig. Då bestämmde jag mig för att kontakta honom för att ta tag i kroppen. Det bästa jag har gjort! Robin la upp ett träningsschema och kostschema – tuff men rolig träning som jag är helt fast i idag. Kosten ändrades till ren mat som gör under med min kropp, en kost som är hållbar och går att variera – god och nyttig mat. Nu har träningen blivit något jag längtar till och behöver för att må bra – har aldrig mått bättre. Jag har fått ett nytt liv. Allt Robin har lärt mig kommer jag ha nytta av hela livet, nu vet jag hur jag ska ta hand om min kropp på bästa sätt.

Robin är fantastisk, han peppar och stöttar och är alltid tillgänglig 24/7. Jag kan inte tacka honom nog för den här resan. Han är världsbäst helt enkelt.

 • Tidsperiod: 24 veckor
 • Vikt: -11,5 kg
 • Höfter: -17 cm
 • Midja: -25,5 cm

Ren träningsglädje!

Jag har tränat brottning från 4 års ålder och slutade 16 år senare pga personliga problem vilket var väldigt jobbigt.. Hittade dock träningsglädjen igen för ca 7år sedan.. Jag har haft hyfsad koll på själva utförandet men aldrig haft ngn disciplin när det kommer till mat.

Så efter rekommendationer kontaktade jag Robin Malmström för ett 12 veckor kost och träningsupplägg. Nu efter denna period är över har jag fått mer träningsglädje och mer kunskap om hur mat och träning hänger ihop och hur viktig det är vad du stoppar i dig.. Det är tydligen som de säger: ”ABS are made in the kitchen”  – Tack Robin!

 • Tidsperiod: 3 månader
 • Vikt: -5 kg
 • Midja: -6 cm
PT Online före efterbild
PT Online före efterbild

Passade mig perfekt!

Jag valde Robin som min PT när jag såg en före- och efterbild på en av hans klienter. Jag såg ju nästan ut som tjejen gjorde på förebilden och ville gärna se ut som henne på efterbilden. Utan att tveka mailade jag Robin som gav mig ett kost och träningsprogram som jag skulle följa. Det var tuffa veckor i början. Att ta sig till gymmet var laddat med ångest. Jag kände mig plufsig och lite bortkommen. Bålen var svag och det var tuffa övningar. Men veckorna gick och övningarna blev lättare att göra. Ryggvärken försvann och hållningen blev bättre. 

Kosten var enkel att följa och jag gillar att laga mat så för mig blev det bara kul att få att laga nya maträtter. Nu efter 6 månader med Robin som coach så har jag blivit smalare, starkare och är så glad över att jag kan klämma in mig i en storlek 38. Jag äter en kost som jag tycker om och som jag inte tröttnar på. Man kan äta god mat och samtidigt gå ner i vikt. 

Jag är så glad att jag gjorde detta, att jag valde Robin som Online PT. Jag kunde kontakta honom när som helst med alla möjliga frågor och fick ett snabbt svar. Hoppas att jag med mina bilder och min berättelse kan inspirera någon därute. Det var ju tack vare bilderna jag hoppade på denna res

 • Tidsperiod: 12 veckor
 • Vikt: -7 kg
 • Höfter: -11 cm
 • Midja: -12 cm

Bästa jag gjort i mitt liv!

Jag kan aldrig tacka Robin nog, han kom med världens bästa kostschema som passade mig perfekt. Han ändrade min kost totalt, här fanns ingen kvarg eller proteindrink kvar, vilket jag idag förstår att jag åt alldeles för mycket av. Robin la till fett i min kosthållning istället, och jag som var livrädd för fett tidigare och idag ser jag istället hur viktig del det är av kosten som kroppen behöver! 

Jag kommer att fortsätta med Robins kost upplägg så länge jag lever, det är strikt men jag kan inte beskriva med ord hur bra jag mår utav det. Robins träningsupplägg var grymt! innan spenderade jag 2-3 timmar om dagen på gymmet och nu befann jag mig där max en timme om dagen istället. Robins upplägg var super och så sjukt effektivt. I början var det givetvis en omställning för kroppen och det tog ett tag att komma in i nya träningsrutiner osv. 

Robin fanns alltid där då jag hade frågor och funderingar under alla dygnets timmar, peppat och stöttat. Detta är det bästa jag gjort i mitt liv och Robin är värld alla guldstjärnor som finns. Idag är jag bekväm i mig själv och den glada tjejen är tillbaka 🙂 Vill ni ha världens bästa hjälp tveka aldrig att kontakta Robin, han kan allt. Tack än en gång. 

PT Online före efterbild
PT Online före efterbild

Walk in the park!

Efter att ha gått igenom gymnasiet med ätstörningar, och sedan flertalet gånger försökt ”banta med soppor” gav jag upp. Jag fick acceptera att jag var tjock! Får några år sen började jag träna, med fokus på att bli stark och inte med fokus på att bli smal, som det så många gånger tidigare varit. 

Kosten har verkligen känts som a walk in the park, och Robin lyckades få till ett grymt kostschema trots att jag är vegetarian, vilket jag var lite orolig för hur det skulle mottas. Och jag har blivit SÅ mycket starkare, och fått otroligt mycket mer energi. Det känns inte som något problem att hålla den här vikten framöver, för nu vet jag hur man ska göra! Men min resa är inte klar, för jag har vågat sätta ännu högre mål! 

Jag är så otroligt tacksam för Robins hjälp och pepp, han är en otroligt förstående och empatisk PT! Jag har nya mål nu, och förmodligen kommer jag att ta hjälp av Robin igen framöver – för det är värt varenda krona!

 • Tidsperiod: 3 månader
 • Vikt: -13,8 kg
 • Midja -12 cm
 • Höfter -6 cm

Det är exakt såhär jag vill leva!

Jag tycker det har vart extremt kul under dessa 12 veckor, det var första gången jag körde PT Online och gick på en strikt diet, jag tyckte det var kul och kommer definitivt göra det igen! Kosten var grym och likaså träningsschemat då det var designat för att gå tappa kroppsfett och samtidigt bygga muskelmassa, det jag också la märke till är att jag tidigare ätit onödigt mycket kolhydrater.

Nu är jag motiverad mer än någonsin till att verkligen bli någonting inom fitness industrin, jag kommer fortsätta leva såhär hälsosamt och träna stenhårt då det är det som jag mår som bäst utav, jag längtar varje dag bara för att ta mig till gymmet och träna, det är en livsstil och det är exakt såhär jag vill leva!

 • Tidsperiod: 3 månader
 • Vikt: -4
 • Midja -9 cm
PT Online före efterbild
PT Online före efterbild

Kan jag kan du!

Tack vare världens bästa PT och coach har jag, en sönderstressad 2 barnsmamma, som gärna sett dygnets timmar dubblas med rätt träning och kostupplägg, fått tillbaka min energi, sover bättre, jag orkar prestera både på gymmet, jobbet och hemma med barnen. På 12 veckor har Robin visat på att han verkligen bryr sig om sina PT klienter, han stöttar  och peppar när det behövs, och finns alltid tillgänglig. Han har kunskap om området så det räcker till månen och tillbaks, vilket var en av anledningarna till att jag valde honom. 

Tack vare Robins upplägg och ett antal svettiga pass på gymmet där jag gav 200 % och lite till, nådde jag resultat. Kosten har Robin noga följt upp och ändrat på under tiden vilket gjort att jag inte tappat resultat och prestation. Robin hittar din balans när du själv tappar den och finns som en viktig coach genom hela perioden. Äntligen har jag hittat min egen balans med bra mat och mycket träning! Livet är på topp just nu och jag längtar efter sommaren med mycket sol, värme och träning! 

Jag tänker fortsätta kämpa mot en fit och vältränad kropp, resan har bara börjat, men jag är evigt tacksam över att Robin gav mig all sin kunskap och verktyg till att jag kan nå dit! Min absolut bästa investering för livet! Kan jag kan du!

 • Tidsperiod: 3 månader
 • Vikt: -13,2 kg
 • Midja -17 cm
 • Höfter -25 cm

Ändrat synen på kosten

Redan när jag blev gravid visste jag vem som skulle bli min PT efter graviditeten. Robin visste jag sedan innan var engagerad och jag gillade hans sätt att tänka kring kosten. Sagt och gjort, efter graviditeten började min resa. Robin var väldigt lyhörd och skapade ett utmärkt kost- och träningsprogram för just mig och tog hänsyn till att min kropp genomgått en graviditet och förlossning och att jag ammade min son. 

Efter 3 månader och 12 kg lättare kan jag inte annat än att säga tack till Robin som gett mig detta program, stöttat mig, svarat på tusentals frågor och även gjort så jag ändrat synen på min kost och inspirerat mig till en annan kosthållning fortsättningsvis. Kan varmt rekommendera Robin som kostrådgivare och personlig tränare! Tack Robin!

 • Tidsperiod: 3 månader
 • Vikt: -12,5
 • Midja: -15 cm
 • Höfter: -16 cm
PT Online före efterbild
PT Online före efterbild

Gav verkligen effekt!

Jag valde att kontakta Robin för att få hjälp med träningen och kosten då jag ville få ut maximalt av timmarna på gymmet. Jag hade aldrig tidigare provat som liknade ett upplagt schema varken träning och kostmässigt. Första 8 veckorna var det bulk och slit på gymmet, mycket reps och man pressade verkligen ut max av vad man kunde ge, Basövningarna som bänkpress, marklyft, knäböj och pull-ups gav verkligen effekt. Gällande kosten var inga problem, jag kunde äta mig mätt och fick i mig det jag behövde. 

De sista 8 veckorna blev det nya upplägg med fokus på deff. Det innebar även där hårdträning på gymmet, cardio och promenader och mindre mat. Efter 16 veckor kan jag summera dessa veckor ihop med Robin så är jag absolut nöjd! Resultatmässigt och kroppsmässigt fanns det såklart rum för förbättring med men det finns det en stor anledning till. 

Robin fanns tillhans om jag undrade något. Allt från hur en övning går till, vad fördelen med den är, till varför eller varför inte vi äter det vi gör. Han är påläst och kör stenhårt på sin filosofi. Jag kommer absolut ta till mig av saker jag lärt mig, framförallt kosten. Det är underskattat hur stor skillnaden det gör beroende på hur och vad du äter.

Så glad att jag tog kontakt med Robin!

Ibland behöver en inse att ensam inte alltid är stark, men att man med rätt stöd kan nå hur långt som helst! Jag kontaktade Robin efter att i flera år varit missnöjd med formen, halvt uppgiven om att någonsin få bukt med min övervikt. Robins positiva inställning smittade snabbt  av sig och ett 18 veckor långt projekt inleddes. 

En kost- och träningsplan utformades efter mina mål. När jag tyckt det gått trögt har Robin gjort justeringar i kosten, och vid mindre krämpor har träningen anpassats efter det. Häftigt har det varit att se hur kroppen svarat positivt på dessa justeringar. 

Jag är så glad att jag tog kontakt med Robin. Jag har fått den uppmuntran och spark i baken jag behövde och bevisat för mig själv att det är jag som bestämmer hur jag vill må och leva. Jag har blivit vän med gym och träning, hittat en kost som passar mig och dessutom har mitt självförtroende blivit enormt mycket bättre. Så tack för all uppmuntran och för att du fått mig att se och glädjas åt mina framsteg längs vägen!

 • Tidsperiod: 18 veckor
 • Vikt: -19 kg
 • Midja: -20 cm
 • Höfter: -16 cm
PT Online före efterbild
PT Online före efterbild

Öppnat en ny värld!

Jag har alltid gillat att träna men kände att jag hade kommit till en punkt i mitt liv där jag tappat motivationen helt, både kost- och träningsmässigt. Jag behövde en spark i baken och en person som kunde motivera, inspirera och väcka tävlingsmänniskan i mig. Jag hittade Robins hemsida och när jag läste hans artiklar insåg jag att han, med sin stora kunskap, hade dom verktyg som jag krävs för att hjälpa mig nå mina mål. 

Det har inte varit lätt, men efter ca 6 veckor började resultaten synas tydligt och träningen blev bara roligare och roligare i takt med att min kropp blev starkare. Jag uppskattar Robins engagemang och flexibilitet, som när jag i slutskedet av perioden drog på mig en skada justerade han snabbt nya träningsscheman.

Idag spelar siffrorna på vågen inte lika stor roll längre, mitt fokus är att ha en stark och frisk kropp. Tack vare Robins hjälp har han öppnat upp en ny värld där jag ser på träning och kost på ett helt nytt sätt. Tack Robin för allt, utan ditt stöd och coachning hade dessa resultat inte varit möjliga.

 • Tidsperiod: 3 månader
 • Vikt: -12 kg
 • Midja: -13 cm
 • Höfter: -15 cm

Starkare, snabbare, piggare!

Jag har i hela mitt vuxna liv varit den klassiska typen av latmask. En sådan som helst tar bilen till brevlådan på morgonen och som inte ens under pistolhot skulle få för sig att styrketräna, Jag blev rekommenderad av vänner att kontakta Robin, och även om jag var lite skeptisk i början så släppte det direkt vid första kontakten. 

Robin satte ihop ett kost- och träningsschema noggrant utformat efter precis mina målsättningar, min nuvarande form och mina möjligheter till träning. Jag ska inte förneka att det stundvis varit tufft, riktigt tufft, men när resultaten kom som ett expressbrev med posten så var det otroligt mycket lättare att hålla motivationen uppe än när jag som total nybörjare irrade runt på gymmet utan någon koll alls. En sak som jag verkligen uppskattar med Robin är att han tar sig tid att ge extremt pålästa och lättförståeliga svar på de miljoner frågor som dyker upp under resans gång. Det märks otroligt tydligt att han vet vad han pratar pratar om och att han på ett stöttande och positivt sätt hjälper en på vägen, utan att vara för pushande och arrogant. 

På bara 12 veckor har jag blivit starkare, snabbare och piggare än någonsin. Dessutom klarade jag Toughest utan problem, medan mitt ”tidigare jag” knappt hade orkat knäppa säkerhetsnålarna till nummerlappen.

 • Tidsperiod: 12 veckor
 • Vikt: -5,5 kg
 • Bröstkorg: +4 cm
 • Midja -13 cm
PT Online före efterbild

Det är aldrig för sent att börja ta hand om din kropp

Kom i form med oss

Better You logga - kosttillskott som kan användas vid personlig träning
Min friskvårds logga
Wellnet för personlig träning

Inspireras, gilla, dela, prenumerera: