FÖRE / EFTER BILDER

– Inspireras av fantastiska resultat!

Berättelser från några av våra över 3000 nöjda kunder.

En dröm gick i uppfyllelse!

Maten var god och lättlagad. Jag kunde i princip äta samma sak som övriga familjemedlemmar och träningen hjälpte mig att koppla bort all stress i vardagen. Från helt orkeslös till att kunna springa 2 km – den känslan slår allt! Nu fortsätter jag för en starkare, smidigare kropp! 

PT Online Resultat

En ny livsstil!

Har äntligen hittat tillbaka till bra rutiner med mat och träning. Veckorapporten gjorde det enkelt, och idag har jag väldigt lite sug efter den kost jag åt innan och jag längtar alltid till nästa pass på gymmet. Fick extremt bra feedback varje gång jag hade kontakt med min ”PT” (personliga tränare) och det hjälpte för att hålla motivationen uppe från början till slut!

Så Tacksam för all hjälp!

Led av enormt sötsug, överdriven matkonsumtion, dålig relation till träning och ”jojobantning” fram och tillbaka under en lång tid. Fick direkt ett gott bemötande av min PT som peppade mig, svarade på mail och gav alternativa lösningar och utmaningar! Efter en del av perioden önskade jag en snabbare förändring vilket min PT fixade med hjälp av ett nytt kostschema, på min begäran. Jag är så glad att jag anlitade No Sugar Needed och tacksam för den pepp och hjälp jag fått. Kan jag så kan du!

Personlig Träning Coach - Nosugarneeded
PT Online Resultat

Ovärderlig Hjälp!​

Jag är så tacksam för all proffsiga hjälp och coachning! Har aldrig varit så här vältränad i hela mitt liv! Även om jag vill fortsätta gå ner mer, bli mer fit, få mer muskler och få bort mer på magen, så är jag i alla fall otroligt nöjd med resultatet!

Vill du också?

Kika på våra PT-paket!

Investera i God Hälsa!

Här får man alltid snabba svar och bra stöttning. Fick ett mycket bra kost- och träningsschema som var både lätt att följa, gott och inspirerande. Har verkligen lärt mig vad min kropp behöver för att må bra och är riktigt taggad på att fortsätta leva ett hälsosamt liv i bra form. Vill du investera i en god hälsa rekommenderar jag verkligen en PT via No Sugar Needed!

Personlig Träning Coach - Nosugarneeded
Personlig Träning Coach - Nosugarneeded

Min bästa investering!

Tack vare detta PT Online upplägg och ett antal svettiga pass på gymmet där jag gav 200% och lite till, nådde jag resultat. Kosten har noga följts upp och ändrats under tiden vilket gjort att jag inte tappat resultat och prestation. Äntligen har jag hittat min egen balans med bra mat och mycket träning! Livet är på topp just nu och jag längtar efter sommaren med mycket sol, värme och träning! Min absolut bästa investering för livet! 

Otroligt imponerad!

Är otroligt imponerade av hur ni kunnat coacha mig till det här resultatet – och såklart över mig själv och den förändring jag uppnått! Det bästa med PT Online tjänsten är alla snabba svar vid frågor, lyhördheten för feedback, ständigt peppande och att det aldrig kommer pekpinnar. Redan innan mina 12 veckor var slut hade jag bokat in 12 nya veckor!

man som tränat med pt online resultat
PT Online Resultat

Tvekande inte en sekund!

Tvekade inte en sekund på detta! Jag ville tillbaka till min starka kropp och själ samt ett BRA hälsotänk. Detta kändes då som det perfekta alternativet, jag blev väl bemött och det kändes verkligen som att min coach hade stor kunskap kring kost och träning. Pålitlig med andra ord! Varje vecka kände jag mer och mer motivation till allt, både träning, kost och vardagsliv, jag har fått tillbaka energin och glädjen i kroppen! 

Ingenting är omöjligt!

Rekommenderar verkligen PT Online tjänsten till alla som vill ha hjälp med viktnedgång och träningsglädje! Ingenting är omöjligt! Hade jag funderingar så fick jag alltid bra och snabba svar. Har lärt mig otroligt mycket av detta och kommer kunna ha nytta av det hela livet. Tack för all hjälp! Den här resan hade aldrig gått vägen om jag inte hade er vid min sida. Ni är bara bäst!

resultat av 12 veckor med pt online

Redo?

Läs mer om våra PT-paket!

före och efterbild på Julia med pt online

Kan inte tacka er nog!

Det jag trodde skulle bli den största utmaningen jag tagit mig an visade sig istället bli något utav det roligaste jag genomfört. Att för varje vecka se nya resultat och lära sig mer om sina egna gränser har pushat mig hela vägen. Kan inte tacka er nog!

Vill nu bara fortsätta!

Har aldrig skådat en sådan träningsvärk som efter första passen, men riktigt roligt schema som gav mycket pump. Efter att en vecka började kroppen att vänja sig och samma med knoppen. Mängden mat var perfekt, och det visade sig att inget socker behövs! Har fått en annan bild av träning, och vill nu bara fortsätta!

Amandas före och efter bild med pt-online

Resultat SÅ snabbt!

Efter graviditeten kände jag att jag hade nått botten, trivdes inte med min kropp och sökte därför en PT online. Aldrig i mitt liv trodde att jag skulle se resultat SÅ snabbt! Med en liten bebis var inte alltid superlätt men jag fick alltid stöd och pepp hela vägen. Upplägget passade mig perfekt och jag fick alltid snabba svar om jag undrade något. Kan verkligen rekommendera PT tjänsten till alla som behöver hjälp, och jag kommer definitivt anlita er igen!

Så glad att jag tog kontakt!

Jag är så glad att jag tog kontakt med er. Jag fick den uppmuntran och spark i baken jag behövde och bevisat för mig själv att det är jag som bestämmer hur jag vill må och leva. Har blivit vän med gym och träning, hittat en kost som passar mig och dessutom har mitt självförtroende blivit enormt mycket bättre. Tack för all uppmuntran och för att ni fått mig att glädjas åt mina framsteg längs vägen!

PT Online före efterbild
PT Online Resultat

Värt varenda krona!

Jättebra kostschema och superbra träningsscheman som verkligen gav resultat! Detta med PT Online är värt varenda krona! Om jag hade vetat det här tidigare hade jag anlitat er för längesen. Ni ändrade verkligen mitt liv och jag kommer fortsätta att anlita er för mera träningsinspiration. Tusen tack!

Ren träningsglädje!

Efter rekommendationer testade jag ett 12 veckor kost- och träningsupplägg. Nu har jag fått mer träningsglädje och mer kunskap om hur mat och träning hänger ihop och hur viktig det är vad du stoppar i dig. Det är tydligen som de säger: ”ABS are made in the kitchen”  – Tack!

PT Online före efterbild

Kom igång redan idag!

Vilket PT paket passar dig?

PT Online Resultat

Helt fantastiskt!

Resan har faktiskt gått så bra som den bara kunnat gått. Den första veckan var tuff för mig för insåg hur sockerberoende jag var och de var fruktansvärt jobbigt, men de blev bara bättre och bättre för jag fokuserade på att nå mina mål och det gjorde jag verkligen! Upplägget har varit helt fantastiskt och jag har lärt mig så mycket på denna resa! Jag är så tacksam för att ni varit så stöttande och gett svar snabbt när jag haft problem med något! Tack!

För dig som vill nå resultat!

Efter ett uppstartsmöte fick jag ett bra och genomtänkt tränings- och kostschema med många bra recept. Träningen har fungerat mycket bra och recepten har varit strålande. Har veckorapporterat och fått återkoppling på mina resultat och svar på eventuella frågor på ett mycket bra sätt. Rapporteringen har även fungerat som en morot i min strävan att lyckas så bra som möjligt. Jag kan verkligen rekommendera denna PT Online tjänst för dig som vill uppnå resultat, för mig har det fungerat utmärkt!

resultat av pt online träning
PT Online Resultat

Har öppnat en ny värld!

Det var inte enkelt, men efter ca 6 veckor började resultaten synas tydligt och träningen blev bara roligare och roligare i takt med att min kropp blev starkare. Uppskattade verkligen engagemanget och flexibiliteten, som när jag i slutskedet av perioden drog på mig en skada så justerades snabbt nya träningsscheman. Idag spelar siffrorna på vågen inte lika stor roll längre, mitt fokus är att ha en stark och frisk kropp. Er hjälp har öppnat en ny värld där jag ser träning och kost på ett helt nytt sätt. Tack för allt, utan ert stöd och coachning hade dessa resultat aldrig varit möjliga!

Bästa investeringen!

Fick bra träningspass som passade mig perfekt! Kostupplägget var kämpigt i början, absolut, men så bra jag börjat må! Har lärt mig otroligt mycket om mig själv och vad min kropp behöver för att må bra! Efter 12 veckor var jag fast besluten om att köra ytterligare 12 veckor! Min coach har varit så himla positiv och lyhörd hela tiden! Jag ångrar inte för en sekund att jag kontaktade er, det är den bästa investeringen jag gjort!

rygg av person som tränat med pt online
resultat av pt online

Enormt tacksam!

Kan varmt rekommendera denna PT online tjänst om ni funderar på att få hjälp med träning eller kost! Nu i efterhand kan det ha varit ett av de bästa beslut jag tagit och jag är så nöjd med resultatet! Förutom en bättre form och hälsa, så har jag insett att jag kan, och att det inte behöver vara en helvetesperiod att komma i form. Enormt tacksam för all hjälp, och jag kan med säkerhet säga att vi lär höras igen angående framtida projekt!

Exakt såhär jag vill leva!

Det var första gången jag körde PT Online och jag tyckte det var kul och kommer definitivt göra det igen! Kosten var grym och likaså träningsschemat då det var designat för att tappa kroppsfett och samtidigt bygga muskelmassa. Det jag också la märke till är att jag tidigare ätit onödigt mycket kolhydrater. Nu är jag motiverad mer än någonsin till att verkligen bli någonting inom fitness industrin, jag kommer fortsätta leva såhär hälsosamt och träna stenhårt då det är det som jag mår som bäst utav. Längtar efter gymmet och att träna, det är en livsstil och det är exakt såhär jag vill leva!

PT Online före efterbild
kvinna som tränat med pt online

Sjukt roliga veckor!

Trodde verkligen att det skulle vara de tuffaste 12 veckor i mitt liv men faktiskt så har det inte varit så tungt som jag trott, jag ljuger om jag säger att jag inte har tyckt att de har varit jobbigt, men om jag ser till helheten så har det var sjukt roliga veckor och framför allt lärorikt! Så vill du ha en grym PT Online rekommenderar jag verkligen detta! Tack för allt stöttande!

Mer vältränad än någonsin!

Signade upp mig för 24 veckor direkt, vilket jag inte har ångrat en sekund. Träningsuppläggen har varit roliga och det har varit skönt att inte själv behöva uppfinna hjulet inför varje pass. Eftersom vi har mycket träningsutrustning hemma anpassades alla övningar efter detta. Kosten var enkel att följa, den har numer blivit en del av min livsstil. Kan äta varierat, jättegott och nyttigt! Är idag en stolt 38-årig 3-barnsmamma som är mer vältränad än vad jag någonsin varit tidigare!

PT online före efterbild

Vill du också formtoppa?

Spana in våra paket och priser!

Otroligt glad!

Mina 12 veckor är ett STORT bevis på att denna strategi fungerar – trots mina svårigheter med att inte kunna träna fullt ut. Vill du ha hjälp av en coach som är mån om dig som kund och vill att du ska uppnå bästa resultat samtidigt som du får en positiv och peppande coach så kör! Tack för all hjälp – både vad det gäller kostupplägg men framförallt den mentala biten. Ni har funnits där när jag som bäst och mest har behövt er och ni har en makalös förmåga att vända en negativ känsla till något positivt! Jag är otroligt glad att jag valde just er som PT Online då jag med facit i hand verkligen märker att ni gav mig verktygen för att lyckas.

PT online före efterbild
PT Online Resultat

Stöttande & vägledande!

Vill skänka ett stort tack till er för ett grymt samarbete under mina 12 veckor! För dig som går i tankarna att göra en förändring av ditt nuvarande träningsupplägg – slå till! Följ upplägget och alla råd så kan jag garantera resultat under 12 veckor. Redan vid första mailkonversationen kände jag ett stort förtroende – snabba svar, tydliga och superpeppande redan från början! 

Fantastiskt nöjd!

Efter 12 veckor kan jag bara säga att jag är fantastiskt nöjd! Jag har minskat mycket i vikt men framförallt midjemåttet. Kan intyga att PT tjänsten fungerar. Du får ett program som är anpassat för dig och dina behov vilket gör att du kommer lyckas nå dina mål, bara du följer instruktionerna. Ser nu fram emot att ta detta vidare!

PT Online Resultat
PT Online Resultat

Stark OCH hälsosam!

Det var tufft att följa kost- och träningsschemat men vill man uppnå resultat så anser jag att man måste chocka kroppen. Men det var nog också det som gjorde att resultaten kom relativt fort. Jag kommer att fortsätta följa både kost- och träningsschema! Tack!

Hållbart på lång sikt!

Träningsupplägget passade mig perfekt med korta och intensiva pass. På några veckor kom jag i så bra form som jag tidigare varit men under kommande 8 veckor märkte jag hur fettet smälte bort. Det kändes fantastiskt kul. Fick alltid svar inom en dag vilket jag tycker är otroligt bra med tanke på vad man betalar! Aldrig några konstigheter, bara att fråga på. Tack!

PT Online före efterbild
PT Online före efterbild

Detta är fantastiskt!

Under en djup depression hade jag gått upp i vikt och fått en kropp jag vantrivdes med. Via denna PT online tjänst lades det upp ett träningsschema och kostschema – tufft men rolig träning som jag är helt fast i idag. Kosten ändrades till ren mat som gör underverk med min kropp, en kost som är hållbar och går att variera – god och nyttig mat. Nu har träningen blivit något jag längtar till och behöver för att må bra – har aldrig mått bättre. Jag har fått ett nytt liv. Allt jag lärt mig kommer jag ha nytta av hela livet, nu vet jag hur jag ska ta hand om min kropp på bästa sätt.

Bästa jag gjort i mitt liv!

Världens bästa kostschema som passade mig perfekt. Ingen kvarg eller proteindrink, vilket jag idag förstår att jag åt alldeles för mycket av. Istället fett som jag tidigare var livrädd för, idag vet jag hur viktig del det är av kosten. Kommer att fortsätta med detta så länge jag lever, för jag mår SÅ bra utav det. Träningsupplägget var också grymt! Innan spenderade jag 2-3 h om dagen på gymmet och nu max en timma istället. Detta är det bästa jag gjort i mitt liv och ni är värda alla guldstjärnor som finns. Idag är jag bekväm i mig själv och den glada tjejen är tillbaka! 🙂

PT Online före efterbild
pt online träningsresultat

En ny människa!

Efter 24 veckor är jag idag en helt annan människa! Jag orkar att hitta på saker efter jobb och träning, vilket inte fanns på kartan för 24 veckor sedan. Det stöd som jag fick under den här resan, för det har verkligen varit en resa, har varit guld värd. Snabba svar via mail, uppmuntrande ord varje söndag som pushar en att göra ännu bättre resultat till veckan efter. Om du är ute efter en PT Online som kan sin sak vad det gäller kost och träning samt är extremt positiv som människa och stöttande, då kan jag varmt rekommendera detta.

Kom i form du också!

Välj ett av våra PT-paket.

PT Online Resultat

Passade mig perfekt!

Det var tuffa veckor i början. Att ta sig till gymmet var laddat med ångest. Jag kände mig plufsig och lite bortkommen. Nu efter 12 veckor har jag blivit smalare, starkare och är så glad över att jag kan klämma in mig i en storlek 38. Jag äter en kost som jag tycker om och som jag inte tröttnar på. Det går att äta god mat och samtidigt gå ner i vikt!

A walk in the park!

Kosten har verkligen känts som ”a walk in the park”. Vi lyckades få till ett grymt kostschema trots att jag är vegetarian, vilket jag var lite orolig för hur det skulle mottas. Och jag har blivit SÅ mycket starkare, och fått otroligt mycket mer energi. Det känns inte som något problem att hålla den här vikten framöver, för nu vet jag hur jag ska göra! Men min resa är inte klar, för jag har vågat sätta ännu högre mål! Är otroligt tacksam för all hjälp och pepp! Jag har nya mål nu, och förmodligen kommer jag att ta hjälp av er igen framöver – för det är värt varenda krona!

PT Online före efterbild
PT Online Resultat

Ändrat synen på kost!

Stor lyhördhet och ett utmärkt kost- och träningsprogram som var anpassat för mig och min kropp som genomgått en graviditet, förlossning plus att jag ammade min son. Efter 12 veckor och 12 kg lättare kan jag inte annat än att säga tack för allt stöd, alla tusentals svar som även gjort så jag ändrat synen på kost och inspirerat mig till en bättre kosthållning. Kan varmt rekommendera denna tjänst för dig som behöver kostrådgivare och PT. Tack!

Kom in i det väldigt fort!

Är jättenöjd med mitt resultat, efter att ha testat massa olika dieter så var det nu eller aldrig. Träningsupplägget var bitvis tufft med intensiva pass, men jag kom in i det väldigt fort. Att ha en PT som svarar så snabbt på mail och motiverar en har varit otroligt viktigt och jag är väldigt nöjd! Jag kommer garanterat anlita dem igen för ytterligare en PT online period! Tack för allt, ni är grymma!

före-efter-bild

Är PT Online För Dig?​

Intresserad? Frågor eller funderingar? Hör av dig så kikar vi närmare på dina förutsättningar och svarar på frågor :)

PT PLATINUM

100% RISKFRITT  – Inga pengar dras när du anmäler dig. Beskriv din situation och ev. mål så anpassar vi paketet. Det går även bra att ställa frågor. Skulle det visa sig att du inte kan starta så avbryter vi allt! 🙂

PT STARTKIT

Måttband + Måttvåg + Shaker (395 kr)

PT PREMIUM

100% RISKFRITT – Inga pengar dras när du anmäler dig. Beskriv din situation och ev. mål så anpassar vi paketet. Det går även bra att ställa frågor. Skulle det visa sig att du inte kan starta så avbryter vi allt! 🙂

PT BAS

100% RISKFRITT – Inga pengar dras när du anmäler dig. Beskriv din situation och ev. mål så anpassar vi paketet. Det går även bra att ställa frågor. Skulle det visa sig att du inte kan starta så avbryter vi allt! 🙂